Vila 5 camere, cornetu, ilfov -  - anunturi gratuite -
Termopane Veka. Geamuri termopan. Usi PVC. Tamplarie VEKA.
Optimizare SEO. Audit SEO Gratuit
Mallul Meu - cumpara online produse si servicii la SUPER OFERTA

  Categorii

Actiuni
Afaceri
Agricole
Animale
Auto-Moto
Biroticã
Calculatoare
Cãrti si Reviste
Constructii
Credite
Dietã
Diverse
Frumusete
Hardware
Hobby
Imobile
Inchirieri
Ingrijire
Locuri de muncã
Matrimoniale
Medicale
Meditatii
Mobilier
Muncã online
Muzicã
Obiecte de artã
Pierderi si gãsiri
Piese de schimb
Plante
Prestãri servicii
Prezentare afacere
Prezentare firmã
Prezentare website
Software
Sport si Foto
Telefoane
Terenuri
Turism
TV-Audio-Video
Utilaje si Echipamente
Uz casnic
Vestimentatie


  Meniu

Publicã anunt gratuit
Publicã anunt sponsorizat
Cautã în anunturi
Ultimele anunturi
Cele mai vizualizate
Link exchange
Arhivã anunturi
Privacy Policy
Adauga la favorite


  Recomandari

Termopane veka
Casa schimb valutar
Stiri online
Curatare Canapele
Cursuri tenis copii
Optimizare SEO
Jobs Deutschland


  Vila 5 camere, cornetu, ilfov
Imobil construit in anul 2009 (structura beton armat si bca) in comuna cornetu, ilfov, pe un teren c


Optimizare SEO
Vila 5 camere, cornetu, ilfov. Imobil construit in anul 2009 (structura beton armat si bca) in comuna cornetu, ilfov, pe un teren cu suprafata de 567 mp - 19. 21ml deschidere x 29. 71ml adancime (plus 170 mp drum de servitute). Accesul se poate face direct din strada aeroportului sau de pe drumul de servitute. Imobilul este construit pe o suprafata la sol de 125 mp (din care 17 mp terasa) si are in total 229 mp construiți, din care 168 mp utili, împărțiți in 5 camere, după cum urmeaza:
- parter: living + bucatarie 33 mp, dormitor 13,86mp, hol 7,90mp, baie 3,87 mp. Tot la parter este si un spatiu care poate fi utilizat ca spatiu comercial de 15,65 mp (unde a funcționat un magazin alimentar timp de 2 ani, având în vedere amplasarea bună a imobilului), plus camera tehnica si un wc - 6,10mp. - etaj: 3 dormitoare - d1 14,76 mp cu acces la un dressing de 23,20mp, d2 13,86mp, d3 14,28mp, hol 9,55mp si baia principală de 8,10mp. Alimentarea cu apă este asigurată din put săpat la adâncime de 20 de metri, iar evacuarea apelor uzate se face cu ajutorul unei foste sceptice ecologice avizată de agenția de mediu (cu dublu drenaj), care necesită vidanjare doar o singura data pe an (la 4-6 persoane). În fața proprietății exista rețea de apa si canalizare. Încălzirea este realizată cu ajutorul unei centrale termice pe gaz vaillant (calorifere), care are si un boiler de 200l pentru apa calda menajeră. Calitatea materialelor folosite, a geamurilor termopan si a izolatiei termice permite ca in lunile de iarna cheltuielile cu încălzirea si apa calda menajeră sa nu depășească 700 lei (dovada sunt facturile de gaz). Aleile din curte au fost betonate si, ulterior, acoperite cu piatra naturală 180 mp, inclusiv spațiul pentru foișor din spatele casei. În curtea din fata casei sunt amenajate două locuri de parcare acoperite (structura din lemn) pe o suprafata de 40 mp, spatiu care a fost utilizat preponderent pentru terasa magazinului alimentar. Casa se vinde partial mobilată si utilata (bucătărie, bai si dressing). În interior au fost folosite placi ceramice pentru casa scarii, holuri și bai, iar in camere a fost montat parchet laminat de 12mm cu aqua stop. Aceasta oferta este destinată oamenilor care doresc o casa construită bine, motiv pentru care pentru cei interesati se vor pune la dispozitie toate documentele tehnice, precum și poze cu toate lucrările ascunse (radier, fier beton stâlpi si placa, instalații electrice si tehnice, fosa septica, etc).



Nume: Florin
Telefon: (click si afiseaza)
Email: contacteazã utilizatorul



• Anunt numãr: 313615
• Data postãrii: 23-Jul
• Data expirãrii: 21-Oct
• Valabil pentru: Ilfov


Click aici si distribuie acest anunt pe Facebook!



Cuvinte cheie anunt:

Optimizare SEO
Corpuri de iluminat
Avocat Divort Bucuresti
Cursuri de calificare acreditate in Bucuresti
Termopan la Super Pret
Avocat
Audit SEO Gratuit
Super Oferta de sezon - Mii de jucarii, la Super Pret
Super Oferta de sezon - Geci de DAMA, la Super Pret
p, dormitor 13,86mp, hol 7,90mp, baie 3,87 mp. Tot la parter este si un spatiu care poate fi utilizat ca spatiu comercial de 15,65 mp (unde a funcționat un magazin alimentar timp de 2 ani, având în vedere amplasarea bună a imobilului), plus camera tehnica si un wc - 6,10mp. - etaj: 3 dormitoare - d1 14,76 mp cu acces la un dressing de 23,20mp, d2 13,86mp, d3 14,28mp, hol 9,55mp si baia principală de 8,10mp. Alimentarea cu apă este asigurată din put săpat la adâncime de 20 de metri, iar evacuarea apelor uzate se face cu ajutorul unei foste sceptice ecologice avizată de agenția de med